Sefcsik-kerámia
1181 | Budapest | Városház utca 13.

Sefcsik-kerámia információ


Manufaktúránk 1989 óta készít fagyálló kerámiát. Az alapanyagot a feladatnak megfelelõen magunk állítjuk össze. A kézzel történő megformálás, mintázás, díszítés után 1200°C-on történik az égetés, így nyeri el az anyag a jellegzetes rusztikusságát és ellenállóságát. Az évek során bõvítettük szolgáltatási körünket - a klasszikus kerti darabokon túl -, a legszélesebb igények kielégítése mellett beltéri, dísz-, épület-, illetve funkcionális kerámiákat is készítünk.

Oldalunk igyekszik informatív lenni, de persze ez csak a jéghegy csúcsa. Mindenki arra tudunk csak biztatni, hogy látogassanak el hozzánk személyesen, hiszen élőben, teljes fizikai valójukban érvényesülnek igazán ezek a kerámiák. Ezen túl persze érdemes követni Facebook, illetve Instagram profilunkat is, mivel oldalaink egymással versengve, folyamatosan frissülnek a legújabb darabokkal.

Megjegyzés, ötlet, kérdés esetén pedig az ismert elérhetõségeink bármelyikén örömmel állunk a kedves érdeklődők, illetve a jövőbeni megrendelők rendelkezésére. Keressenek bátran!GYIK gyakran feltett kérdések


Kint lehet -e télen is hagyni a Sefcsik-kerámiákat?
Természetesen. Minden kerámiánk fagyálló.

Milyen formák közül lehet választani?
A választható formáknak csak a képzelet, illetve a fizika szab határokat. Amit elkészíthető ebből az anyagból, azt megcsináljuk. Természetesen az évek során a vásárlói visszajelzések alapján kialakítottuk standardjainkat, melyek általában készletről is azonnal elérhetőek.

Milyen minták közül lehet választani?
Nincsenek előre gyártott mintáink, az összes kézzel, egyedileg kerül fel a kerámiákra, a megrendelő elképzelései alapján. Nyilván előszeretettel nyúlunk a klasszikus motívumokhoz, illetve a már bizonyított mintákhoz, de ezek inkább csak amolyan ajánlás jelleggel bírnak.

Mekkora a legnagyobb rendelhető kerámia?
A maximális méretet a kemence belső tere határozza meg, ez jelenleg 110 × 110 cm-t jelent. Maximum ekkora kerámiákat tudunk egyben kiégetni, de persze volt már rá példa (épületkerámia, vagy díszkerámia esetében), hogy több darabból ennél jóval nagyobb méretű megrendeléseknek is eleget tudtunk tenni.

Mennyi idő alatt készül el egy megrendelés?
A rendelés jellegétől, az időjárástól, illetve a többi munkánktól függően akár 4-5 napon belül is teljesítjük a kérését. Persze számos darabot tartunk készleten is, így elképzelhető, hogy azonnal vihetőek is a kiszemelt kerámiák.

Hogyan szállíthatóak a kerámiák?
Igen jól szállíthatóak, az erős anyag jól bírja az utat. Kartonlapokat, pokrócokat ajánlatos rakni gépjárműben történő szállítás esetén a kerámiák alá, mellé, hogy ne okozzanak kárt a kocsi belső részeiben, illetve közéjük is helyezünk bélést, hogy az egymásnak ütődést elkerülve olyan állapotukban érkezzenek meg rendeltetési helyükre, mint amilyenben útnak lettek indítva.

Megoldható -e a házhozszállítás?
Mi nem kifejezetten foglalkozunk szállítással, de bizonyos esetekben (egyéni megállapodás alapján) tudjuk vállalni a kiszállítást is.

Miért kerülnek ennyibe a kerámiák?
Minden termékünk egyedi, fagyálló, és különleges garanciális feltételekkel rendelkezik. Az alapanyagot mi magunk állítjuk össze, az összetevőket pedig az ország különböző pontjairól szerezzük be. Ezek után minden egyes edényt - formázás, mintázás, díszítés - kézzel készítünk el. Miután az agyag elnyerte végső formáját egy hosszabb szárítás következik, majd ezután jön a 1200°C fokon gázkemencében történő égetés. Az egész folyamat roppantmód idő és energiaigényes; mindez azt szolgálja, hogy a megrendelőink maradéktalanul elégedettek lehessenek és időtálló minőséggel gazdagodjanak az általunk készített kerámiák által.

Van -e mód kedvezményes vásárlásra?
A rendelés mértékétől függően igyekszünk rugalmasak lenni az árképzés tekintetében, illetve visszatérő vevőinket is kitüntetett figyelemmel kezeljük. Ezen túl pedig bizonyos esztétikailag némiképp hibás darabjaink akár 50% kedvezménnyel is elvihetőek. Ez utóbbiakról célszerű személyesen érdeklődni.

Van -e lehetőség viszonteladóként / továbbértékesítőként / kertészetként / virágboltként / lerakatként foglalkozni a Sefcsik-kerámiákkal?
Természetesen. Fontos azonban már előre jeleznünk, hogy bizományi rendszerben sajnos nem oldható meg a közös munka. Köszönjük a megértést!

Mi a Sefcsik-kerámia nyitvatartása?
Hétköznapokon a "frekventált időpontokban" akár bejelentkezés nélkül is várunk minden kedves érdeklődőt, esténként, ünnepnapokon, illetve hétvégén pedig előzetes egyeztetés után, de szintén nyitva áll az ajtónk.

Nem találja kérdésére a választ?
Keressen minket bátran az ismert elérhetőségeink bármelyikén, és ahogy tudjuk, megválaszoljuk azt... Várjuk a jelentkezését!Sefcsik-kerámia referencia


A teljesség igénye nélkül a következő helyeken találhatóak meg az általunk készített kerámiák:


Vigadó Budapest - Nemzeti Színház Budapest - Kárász utca Szeged - Rosenstein Vendéglő Budapest - Bock Bisztró Buda Budapest - Kakas étterem Budapest - Trattoria Pomo D'oro Budapest - Hemingway Étterem Budapest - Tihanyi Bencés Apátság Tihany - Bókay Kert Budapest - Park uszoda és strand Budapest - Pestszentlőrinc-Pestszentimre Polgármesteri Hivatal Budapest - Rózsa Művelődési Ház Budapest - Római Teniszakadémia Budapest - Hotel Aquarell**** Cegléd - Janus Boutique**** Hotel & Spa Siófok - Gemeiner Vendégház Kőröshegy - Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar Lajosmizse - Fűke Yacht Balatonalmádi - Nagykátai Gyógy- és Strandfürdő Nagykáta - Teleki Blanka Gimnázium Budapest - Bolyai János Gimnázium és Kereskedelmi Szakközépiskola Ócsa - Frauengasse 8 Baden Bécs - Budagyöngye Bevásárlóközpont Budapest - Campona Bevásárlóközpont Budapest - Aquaworld Budapest - ...